Dag Hammarskjöld: Vägmärken

Efter lite prat på jobbet och funderingar var jag tvungen att gå igenom min kurspärm från när jag gick en UGL- kurs. Jag fastnade som alltid för i rubriken skriven författare. Beroende på hur man tolkar denna kan man tänka lite och förhoppningsvis hitta en bra lösning. Även privat kan det nog vara nyttigt att reflektera lite över denna skrift.

Den yttersta konsekvensen

Han var omöjlig. Inte så att han inte skötte sitt arbete: tvärtom lade han ned oändlig möda på uppgiften man gav honom. Men hans sätt bringade honom i konflikt med alla och började till slut skada hela verksamheten. 

När krisen kom och allt måste upp till dagen lastade han oss andra: på honom fanns ingenting, absolut ingenting att anmärka. Så stark som hans självaktning tydligen var bunden vid tanken att han var utan skuld, kändes det motbjudande att steg för steg demonstrera motsägelserna i hans försvar, stycke för stycke klä av honom inför hans ögon. Men rättvisan mot andra krävde det. 

När den sista lögntrasan tagits ifrån honom och vi kände att intet mer fanns att säga kom det under krampgråt:

Men varför har ni aldrig hjälpt mig, varför visade ni mig inte till rätta? Jag har nog känt att ni var emot mig. Och rädslan och osäkerheten har drivit mig längre och längre in i vad ni nu klandrar. Det har varit tungt allting. En dag, minns jag, var jag så glad: en av er hade sagt att något jag kommit med var riktigt bra.

Så felet var till slut vårt. Vi hade tigit med vår kritik men låtit den hindra oss att ge honom ett enda erkännande och på så sätt spärrat alla vägar till bot. 

Så felet är alltid den starkaste. Vi saknar livets tålamod. Vi söker instinktivt att eliminera en människa ur vår ansvarssfär, så snart utfallet av detta livets experiment i våra ögon ter sig som ett misslyckande. Men livet fullföljer sina experiment långt bortom gränsen för våra värderingar. Därför ter sig också livet ibland så mycket svårare än döden.
                                                                                                                                                        
Dag Hammarskjöld:
Vägmärken

Ormsalva???

Ormsalva ska tydligen funka mot onda och stela muskler. Frågan är om den funkar på min ljumske men jag får nog ge den ett försök. När jag hade ont i korsryggen sist köpte jag liniment för tävlingshästar. Det var det jävlar i mig krut i. Det kändes som den frätte på huden. En mindre trevlig upplevelse fick jag när jag började svettas och svett utblandat med liniment rann ned i mellan skinkorna. ACK-ACK-ACK men jag sprang iallafall fort som fan in i duschen. Jag har tyvärr inte hittat detta ultimata liniment någonstans. Den kanske blev förbjuden som allt annat som funkar bra?

Kul att Anna kommer på fredag. Det blir en fin uppladdning inför loppet på lördag som hon o en kompis ska titta på. DAN-SWE 20:00 på lördag. Johan och Daniel som jag ska springa med, måste jag försöka få med till Ankan. Dem spånade på en egen plan. Fan, kommer bli en jävla stress. Först springa brolopp 18:00, hem 19:00, duscha, käka och sen över till Ankan där det är fotbollskväll med en del folk.  Även Anna kommer vara där så jag får se hur länge jag kan hålla mina klåfingriga händer i styr :o). Kommer sitta och eftersvettas och inte blir det bättre av någon öl, denna vätskedrivande dryck.

Nåja, nu ska jag köpa ormsalva.

Ännu en dag

Gräsligt vad trött jag är nu. Men, men...jag måste ut och springa en liten snutt iallafall. Börjar ljumsken spänna upp sig ska jag döda den på Lördag. Då är det brolöpet så håll dig i skinnet ljumskjävel!

Verkar som det kan komma en del möjligheter med denna omorganisation på jobbet med. En del nya tjänster verkar det bli och dessa kan ju vara tämligen intressanta. Blir lite spännande detta iallafall om än ovisst. 

Såg att min borätt ökat ytterliggare i värde. En granne sålde nyss och det gav fina slantar. Kul att man redan gått plus, köpte ju lyan i november. 

Färdigskrivet, löprunda väntar. Ajöken så länge.

20:45 Löprundan blev ju en mindre mardröm- Ljumskjävel! Nåja, nu är det gjort men ont lär jag ha imorgon. Får bälja i mig rejält med kaffe nu, annars kommer jag vara osocial mot mitt sällskap.
 

Fönsterbyte

Jahapp, så var det dax för fönsterbyte i lyan. Vilken jävla röra, det ser ut som jag håller på att flytta. Och jag som ska få besök ikväll. Det finns inte en chans att jag hinner städa undan. Förhoppningsvis kan jag gå lite tidigare så jag kan dammsuga. Var in till grannen och tittade. Det lossnar ju mängder med färg och träflisor som snickarna sen drar runt. Nåja, det blir en senare fråga. Lika bra att lämna dem ifred. Ska käka frukost någonstans.

Vilken hund är du?

http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=45926&a=509489&lid=puff_516337&lpos=extra_0

Jag blev en Bullmastiff med följande omdöme:
 
Bullmastiffen är en muskulös och kraftig hund, stark utan att verka klumpig. Den skäller sällan och har inte så starka jaktinstinkter. Bullmastiffen kanske ser lite ruff ut, men det är inte en hund som är trolig att bita människor. Tvärtom så är bullmastiffen en fantastisk sällskapshund. Bullmastiffen har aldrig blivit använd i flock utan har alltid arbetat ensam. Detta gör att den har utvecklat en hög grad av självständighet. Denna självständighet gör att bullmastiffen har en stark självtillit och är väldigt trygg i sig själv. Bullmastiffen har ett mycket kärleksfullt lynne samtidigt som den är psykisk stark. I en familjesituation anpassar den sig lätt till familjens rytm. Den är inte så beroende av fasta rutiner. Bullmastiffen är glad och utåtvänd mot vuxna och barn och är en lugn och behärskad familjemedlem.


Nåja, inte så tokigt omdöme men allt stämmer inte riktigt.


Det blev en tidig kväll

Av föregående inlägg är det lätt att lista ut att vi inte kom så långt igår. Det slutade med lite snack hemma hos mig och sen drog alla till sitt. Skönt att det inte blev utgång. Jag somnade vid 22:00 och känner mig trött. Fan, jag hatar mig själv för att jag tappade bort mobilen. Min högsta önskan är att personalen på båten har hittat den. Men det är väl för mycket begärt. Den finns väl hos någon idiot som blev glad att hitta en mobil. Den var kass men jag vill ha mina nummer! Men vi hade iallafall jätteroligt. Jag har ont i magen av allt garv. Det känns som träningsvärk.

Usch, det smakar sprit i käften. Jag har huvudvärk och ångest. Varför har man ångest när man har krökat? Det måste vara någon sorts kemisk ångest. Kommer inte kunna köra bil före 12. Fan, jag känner mig som en brunstig hingst med. Anna, var är du? :o)

Grattis på mors dag alla mammor!
Denna dag ska ni tänka att ni är så jävla bra. Ni är så otroligt betydelsefulla. Dem flesta av er har gjort och gör ett hästjobb. Hoppas många av er har fått blommor och presenter. Det är ni verkligen värda.


Jag har supit bort mobilen!

Jag är så sne, så kaxig och såååå obrydd. Jag jobbar med min fylla och har just kommit hem. Mina arbetskamrater skrattar åt mig!!! Det är bara för att vi är fyllskallar och jag har tappat mobilen. Jag vill svara  på smsen jag vet att jag fått men min mobil är bortsupen!!! Jag är värdelös, jag borde knullas om, men just nu försöker jag jobba med obryddhet! Jag vill ringa Anna, jag vill dock inte prata med henne i detta tillstånd. Jag är för korkad, jag vill krama henne, jag vill vara med henne, jag kommer höra av henne. I morgon så:o) Jag vill sova nu och det kommer jag att göra. Jag längtar efter dig Anna o tänker på dig, kram!

Blanka gevär

Vad ska vi göra med de blanka gevär, ja med de blanka gevär, ja med de blanka gevär?
Ja, de ska vi skjuta alla fåglarna med, ja alla fåglarna med, ja alla fåglarna med!
Och vad ska vi göra med de fåglarna då, ja med de fågarna då, ja med de fåglarna då?
Ja, de ska vi plocka alla fjädrarna av, ja alla fjädrarna av, ja alla fjädrarna av!
Och vad ska vi göra med de fjädrarna då, ja med de fjädrarna då, ja med de fjädrarna då?
Ja, de ska vi stoppa alla bolstrarna med, ja alla bolstrarna med, ja alla bolstrarna med!
Och vad ska vi göra med de bolstrarna då, ja med de bolstrarna då, ja med de bolstrarna då?
Ja, de ska vi lägga alla flickorna på, ja alla flickorna på, ja alla flickorna på!
Och vad ska vi göra med de flickorna då, ja med de flickorna då, ja med de flickorna då?
Ja, de ska vi göra alla pojkarna med, ja alla pojkarna med, ja alla pojkarna med!
Och vad ska vi göra med de pojkarna då, ja med de pojkarna då, ja med de pojkarna då?
Ja, de ska marschera, i skit och i lera, och lära sig putsa de blanka gevär!

Dagen före avresa- T minus 24tim:52min:2sek

Den stora händelsen i år händer just nu i en stad. Krulledutterna har fotbollsmatch mot varann. Finns nog en viss risk att dem börjar gnabbas och gräla lite. Historiskt sett så har dem lite att kriga om :o). Polishelikoptern flaxade just förbi och det var en hel del poliser på stan. Vi har en krulledutt på jobbet som har hetsat på rätt bra.
krulledutt-"Ska du se matchen?"
Jag- "Vilken match?"
krulledutt- "Eyyy, mannen XX- YY fan"
Jag- "Jag skiter väl i er match, det är ju inte ens allsvenskan"
krulledutt- "smask-tsss-tssss-smak, vem hejar du på i allsvenskan"
Jag- "Ingen, finns inget lapplag med. Jag hejar på den som vinner"
osv...
Samma år denna händelse, samma tjat från någon krulledutt. Aja, förstår att det är en stor grej för dem men, en annan är totalt obrydd. Har aldrig sett en fotbollsmatch i den staden. Derby på Råsunda är en mäktig känsla. Det kallar jag match.

Så fick jag bränna lite pengar idag med men jag behövde verkligen ett par nya jeans. Måste tvätta dem bara men det borde nog gå att sno en tvättmaskin i 30min. Jag lyckades, till min förtjusning, köpa med ett bälte. Det ska jag dock lämna tillbaka. Dem tog 299:- fast det står att det kostar 99:-. på en prislapp. Såg det när jag kom hem. Dessutom står det att det är ett bälte för kvinnor!? Det sätter jag inte på mig- basta. Jag var ute efter en finare skjorta men utbudet av mitt favoritmärke (Dahlin) var tunt. Undrar var man hittar fler av den typen? Kryssningen närmar sig med stormsteg.

Min stackars flygrädde arbetskamrat åker till Kreta imorgon. Det har varit en otroligt kul vecka för trakasserierna av honom har inte haft några gränser. "Du vet att det inte skett någon olycka på ett tag nu va? Ju längre tid det går destå närmare en olycka. Det var länge sen några svenskar störtade. Det brukar ju alltid vara någon stor olycka med svenskar, nästan varje år" He-he-he, han skulle bli dyngrak på planet och låta frun ta hand om honom och ungarna. Det var villkoret till frun för att han skulle följa med :o)"Annars får du ordna en båt"

Statistiken säger:
Om du flyger varje dag i 29 år så har du en större chans att störta. Den chansen är 1 på 11 miljoner. Det fick givetvis inte min kamrat reda på.

Dax att lassa i sig lite mat bestående av väldigt exotiska köttbullar och fullkornspasta från ica.

Det var trevligt att träffa dig idag, Anna. Har hängt på hennes jobb ofta denna vecka. Snart får man en utskällning eller någe :o).

En rolig bok

Neil Strauss måste vara en ombytlig figur. Hans alterego Style i boken "Spelet" är en mästare på att fånga kvinnor. Jag undrar både en och två ggr om denna bok verkligen är en sann historia? Men den är otroligt kul och den bjuder på många skratt. Den svartsjuke bör inte läsa denna bok. Det skulle kunna få den personen ganska nervös eftersom några av raggningsexperterna är riktiga svin. En upptagen kvinna är en större utmaning.

Ett citat från boken  "När vi hade sex borde jag slitit av mig kondomen, satt mig upp på sängen och runkat tills det gick för mig. Jag borde låtit satsen spruta över hela hennes lägenhet, hennes ansikte och hennes jävla trinitron-tv"

Ovanstående är uttalat av en frustrerad person som inte vill kela eller kramas efter akten. Finns otroligt många roliga citat men jag skiter i dem nu. Detta får räcka :o)

Ska passa på att säga välkommen till bloggen- Hjärtat :o) I nedanstående inlägg hittar du din tänkta "present". Jag ska komma på en ny. Magnus o dess kanske kan hjälpa mig.


Inför antågande "griskryssning"

Hetsen har börjat inför helgens "griskryssning". Jag är taggad till 100%. Alla är på varann om hur kul det ska bli och hur mycket sprit och bortgjordheter det ska bli. Vi sticker med Birka till Åland på fredag. Känns som jag kommer må jävligt illa på söndag när jag ska åka med detta gäng som dessutom vill ut på lördagen när vi kommer hem. Nu när jag satt och tittade i taxfree katalogen blev jag bara snurrig. Jag kör på känsla när jag handlar.
VA, man får bara ta 1 liter sprit !? Det kan dem fetglömma, jag ska ha minst 4! Får ladda väskan med whiskey och konjak.

Nåja, innan helgen måste man avsluta veckan. Känns som den blir väldigt lång med tanke på att man haft korta veckor denna månad. Fick lite gjort med kroppen idag när jag hasade iväg till gymmet. Kroppen behöver ett straff i form av en karatefylla för att den jävlas med mig. Ljumsken ömmar på bra men den ska bedövas i helgen iallafall. En present till Anna måste jag komma på. Det lutar åt godis och ett hejdundrande sällskap på måndag :o).

Dax för "cops" på tv 6. Ajöken!

Det lönar sig att prata

Dessa relationsbekymmer skulle nog kunna få den bästa att krevera. Tur man inte har så många. Men nu är det mycket att bry sig om. Två familjer jag bryr mig extremt mycket om ska ha sina första barn. Omorganisation på jobbet som kommer påverka både arbetsuppgifter och personal. I vilken utsträckning vet jag inte men min nuvarande arbetsgrupp kommer splittras och vi får en ny chef under ett nytt avdelningsnamn. Och så denna kvinna som jag också bryr mig så mycket om som har diverse relationer till ett lite besvärligt ex. Dem har barn ihop så jag förstår ju varför det underlättar med en bra kontakt. En del grejer är dock lite märkliga. Skönt att jag och Anna fick ett bra klargörande samtal, i en bra anda.

Detta var mitt liv just nu. Ser nästan för händelserikt ut men det går iallafall framåt. Puh, nu har jag gnällt klart och ska snart ut på min runda. Kommer bli kvavt ser det ut som. 17c och mulet.

20:13. Sov en timme efter jobbet och var seg som fan när jag skulle ut och löpa. Kroppen vann över mig idag. Den där förbannade ljumsken satte stopp för min elaka löprunda. Kändes på en gång att det skulle bli svårt. Jag spände mig så mycket att vaderna började krampa efter 5.5km. Det var bara att stanna. Nu är jag SNE SÅ IN I HELVETE! Undrar om jag måste gå till den där äckliga doktorn iallafall. Så gnällde jag igen *suck*!


Ingen poker- bara tankar!?

Nä, nä, ingen poker blev det. Skitfätta! Jag som var så laddad men istället får man väl sova då. Nåja, hade säkert förlorat iallafall.

Lite funderingar har slagit mej när man är lite halvberusad. Varför vill människor vara någon annan och inte dem själva? Hela tiden hör man- åhhh tänk om man vore som han, eller tänk om man hade så mycket pengar som hon, eller tänk om man hade det lika bra som dem två.

Men fan människor, gör något eller också är ni stolta över er själva. Bespara mig från alla klagomål, jag är så trött på dem och på människor som försöker likna någon annan, istället för att stå för vem man är. Det är väl inte så jävla farligt. Man lever, man har ett liv att ta ansvar för, ens eget. I förlängningen har man många att ha ansvar över. Tänker bla på dem som har barn men inte ens då kan man ta ansvar över vissa livsavgörande saker. Jag har ett ansvar över släkt och dem jag bryr mig om. Det har dem flesta andra med. Sluta gnälla, var stolta över er själva och vad ni ger/gett andra. Det är garanterat mer än vad ni tror!

Jag är inte mot drömmar. Dem har jag med. Jag drömmer om att vara ekonomiskt oberoende och äga min egen mark.  Där kunde jag sköta min skog och mitt vilt, tillsammans med en fru och barn jag älskar. Det är en dröm att sträva efter :o) Ni andra kanske har värre saker men ge inte upp er strävan efter det önskvärda så länge ni vet att ni gör vad ni kan, för att åstadkomma det.

Ska nog sova nu. Hoppas alla får en god natt med fina drömmar. Jag ska drömma om Anna.

100 frågor

01. HAFT SAMLAG MED MER ÄN 10 ST?
- Ja

02. TAGIT SMÄRTSTILLANDE?

- oyea
03. BRUTIT ETT BEN?

- Ja, 4st
04. HAFT SEX UTOMHUS?
- Ja

05. HAFT MER ÄN 10 SEXSTÄLLNINGAR?

- Har inte räknat
06. BITIT NÅGON I TÅN?
- Nej, jag gillar inte fötter

07. GJORT ETT SUGMÄRKE PÅ NÅGON?

- Javisst
08. SUPIT TLLS DU DÄCKAT?
- Ja, var nära att bli LOBad en gång men en person räddade mig

09. ÄLSKAT NÅGON SÅ DU GRÅTIT?

- Ja
10. ÄTIT PAPPER?

- Ja, när jag var liten och på k4 när vi blev tillfångatagna
11. KYSST EN 30-ÅRING?
- Nej, inte som var precis 30 men däromkring.

12. HAFT SEX MED NÅGON DU KNAPPT KÄNNER?

- Ja, inge bra sex dock om man jämför med någon som man älskar
13. KÖRT KLÄDPOKER?

- Japp, dock länge sedan
14. TATUERAT DIG?

- Ja, är på gång att rita ut en till på andra armen
15. PIERCAT DIG?
- Nej, hade örhänge ett tag

16. BITIT DIG SJÄLV I HANDEN?

- Har jag säkert gjort
17. PUSSAT EN GRODA?

- No way
18. HÅNGLAT MED NÅGON AV SAMMA KÖN?
- Aldrig i livet!

19. HÅNGLAD MED NÅGON ANNANS KILLE/TJEJ?

- Tyvärr ja, brukar hålla mig ifrån det om det är möjligt
20. HÅNGLAT MED EN KOMPIS KILLE/TJEJ?

- I helvete och det kommer aldrig att ske!
21. SVIKIT EN VÄN?

- Det har jag säkert gjort, beror på hur man tolkar det
22. TESTAT XTC?
- Nej

23. HASCHAT?

- Ja, en gång, var ganska kul faktiskt
24. SNIFFAT?
- Nej

25. TAGIT NÅGON FORM AV MORFIN?

- Ja, på sjukhus har jag blivit fullproppad. Hade dessutom självdosering.
26. AMFETAMIN?
- Nej

27. ÄTIT ANTIDEPRESSIVA MEDEL?

- Nej
28. TAGIT SÖMNMEDEL

- Ja, när jag laseropererat mina ögon mot närsynthet samt när jag skulle åka tåg dagen innan julafton. Även vid en jobbig separation då sömn inte var möjligt att få på annat sätt.
29. VARIT PÅ SOC?
- Nej

30. BOTT HOS EN FOSTERFAMILJ?

- Nej
31. EN KONTAKTPERSON?

- Nej
32. VARIT OTROGEN?
- Nja, inte fysiskt men hade lite nätsex som hämd för motsvarande. Enda gången jag kan acceptera otrohet är när det är "öga för öga, tand för tand".

33. SLAGIT NÅGON DU ÄLSKAR?

- Ja, för att väcka upp när hon var avsvimmad. Hon vaknade.
34. SPYTT PÅ NÅGON?
- Nej

35. HAFT MAGINFLUENSA?

- Ja- uäääääk!
36. VARIT MED BARN?
- Nej

37. LYSSNAT PÅ HÅKAN HELLSTRÖM?

- Ja
38. CYKLAT I MOTVIND?
- Ja, meningslös fråga

39. GJORT EN SLÖJDLÄRARE ARG?

- Ja, vi hade en som vi kallade för trähitler
40. HAFT TANDSTÄLLNING?
- Ja, i unga år

41. ETT ROLIGT SKÄMT PÅ G?

- "Vem är världens mest felknullade?- Fråga din morsa"
42. HAR DU TRÄFFAT LEIF LOKET?
- Inte träffat men sett honom sitta och tjura på en parkbänk med folk som ville hälsa

43. HAFT TREKANT?

- Nej
44. KÖPT KYCKLING FÖR VECKOPENGEN?

- I unga år, nej
45. HITTAT EN KATT?
- Ja, men den sket jag i

46. HJÄLPT EN GRANNE?

- Ja
47. BLIVIT OMSKUREN?
- Nej

48. TRÄFFAT NÅGON FRÅN INTERNET?

- Ja
49. HAFT SEX MED EN VUXEN NÄR DU VAR ETT BARN?

- Sjuk fråga, nej!
50. DYRKAT NÅGON KÄND SERIEFIGUR SOM BARN?
- Ja, Tin-Tin
51. Vad tänder du på?:
-Det vet dem som känner mig
52. Hur långt är du beredd att gå på första daten?:
-Rangers lead the way- All the way!
53. Hur skum är du?:
-Mycket :o)
54. Vilka 5 personer gillar du mest och litar till 100% på?:
-Magnus och dess, Anna, Mamma, Pappa
55. Vad tycker du om själsfränder?:
-Dom finns, men dom är inte lätta att hitta
56. Är det rätt att flirta när man har Pojk/Flick-vän?:
-Svår fråga, beror på hur man gör och vad man gör. Finns en del tekniker.
57. När grät du sist?:
-Vecka 20 2007, läste en artikel i aftonbladet om en som plågade ihjäl sin schäfervalp :o(. Hade jag sett det hade jag kunnat döda ägaren!
58. Vad är det som du inte förstår dig på när det gäller Killar/Tjejer?:
-Omöjligt att specificera det, förstår man sig någonsin på kvinnor?
59. Är du glad ?:
-Beror la på, oftast är jag det.
60. Varför?:
-Många saker, jag lever och är ganska frisk är väl dem främsta anledningarna :o)
61. Vilken sak kan du inte leva utan?:
-Mobilen, Datorn, bilen, geväret
62. Kärlek eller Lust?:
-Kärlek
63. Silver eller guld?:
-Guld
64. Diamanter eller pärlor:
-Diamanter
65. Soluppgång eller solnedgång?:
-Solnedgång (Mer romantiskt) Soluppgång (dagens början och himla vacker när man jagar) Kan inte välja.
66. Har du någonsin badat naken?:
-Ja, ett flertal gånger
67. Sover du med gose djur?:
-Nej
68. Har du några piercings?
-Nej
69. Vilken färg har dina underkläder just nu?:
-Mörkblå/ljusblå/vit
70. Vilken låt lyssnar du på just nu?:
-Ingen
71. Vad är dom 4 sista siffrorna i ditt telefon nummer?:
-Meningslös fråga xxxx, yyyy
72. Vart vill du åka på din smekmånad?:
-Beror på en hel del, gärna en paradis ö
73. Vad är det mest romantiska du vet :
-*dröm* En kvinna med mig, på en privat klippa i skärgården med en solnedgång och vi idkar sex med känsla, under en varm sommarkväll med ett lysande förspel.
74. Vad är det första du lägger märke till hos det motsatta könet?:
-Utseende och utstrålning. Klart man gör, för det första man ser är utsidan.
75. Favorit sport ?:
-Hockey och landslagsfotboll är lika kul
76. Vad gör dig glad?:
-Vilda djur, Anna, Magnus, Min familj, många saker
77. Vilken är den nästa CD-Skiva du kommer att köpa:
-Kommer inte köpa någon
78. Bär du kontaktlinser eller glasögon?:
-Ingetdera
79. Vilket är det bästa råd du någonsin fått?:
-Möt människan, analysera senare och var inte rädd
80. Har du vunnit något speciellt pris?:
-Många när jag spelade fotboll, 2:a i Gothia Cup slår det mesta.
81. Vilka är dina framtidsplaner?:
-Att leva som jag känner för stunden
82. Vilken är den värsta sjukdom du har haft?:
-TVAR samt en maginfuensa som varade 4dgr.
83. Vad gillar du mest? Komedi eller skräck?:
-Kan inte välja
84. Över telefon eller personer emellan?:
-Personer emellan, gillar inte telefon för jag vill se den jag talar med
85. Kramar eller pussar?:
-Båda två i lagom blandning
86. Vilken låt reflekterar du dig med?:
-Green Day, Boulevard Of Broken Dreams
87. Om du dog imorgon. Vem skulle du lämna allting till?:
-Det vet jag, men inte ni :o)
88. Har du några fiender?:
-Ja
89. Vad är du mest rädd för?:
-Att jag ska få tillbringa en Jul ensam
90. Skulle du hellre vara rik eller berömd?
-Tveklöst rik, måste det för att uppfylla min dröm
91. Vad är klockan i Albanien just nu?:I
-Inte en aning, skiter i Albanien
92. Om du hade 24 timmar kvar att leva. Vem skulle du tillbringa mest tid med?:
-Min familj, och gärna en person till...
93. Har du mött Jul-Tomten?
-Bara fusk-varianten
94. Om E.T kom och knackade på din dörr. Vad skulle du göra?
-Öppna och titta samt stänga dörren av rädsla samt öppna den och kolla igen.
95. När var det senast du pratade med personen du tycker mest om?:
-2:a Juni 2007 dvs den dag då jag svarar på denna fråga
96. När känner du dig som vackrast?
-När rätt person säger det till mig.
97. Har du några husdjur?:
-Nej, men skulle gärna ha hund om jag hade tid med den
98. Vad har du för E-Mail adress?:
-Säger jag till dem som behöver veta
99. När var det sist du var ledsen?:
-V22- 2007
100. Är du en alkoholist ?:
-Nej, men alkohol är kul och gott. Tror inte jag hade kunnat hålla mig vit ett helt år om jag ska vara ärlig.

Har du haft tråkigt när du gjorde detta testet?:Nej, lite sköj.

Han blev skjuten

Jävla regn, varför ska det jävlas när man väl ska skjuta lite. Nåja, det gick bra men jag får nog ta några serier till för guldmärket. Den mekaniska älgtjuren fick sig se besegrad ett antal gånger. Missade inte ett skott och det var ju bra. Man brukar ju alltid få någon totalmiss som kan leda till skadeskjutning.

Ska snart iväg och lyfta lite. Träningsvärken från gårdagens lopp gör sig påmind för varje steg jag tar. Jag har haft ont någonstans i flera års tid nu. Idag är det den sedvanliga vänster ljumske/höft som jävlas mest. Även vaderna känns som dem är på tok för korta och jag som var så noga med stretching.

Nu finns det öl i kylen med. Jag är redo för pokerkväll och det vankas australiska fosters. Det riktigt knullar i munnen när jag tänker på dem. Enligt mitt horoskop ska jag inte ha tur idag. Vi får väl se hur det blir med den saken. Komsi-komsi mina australiska vänner så ska jag ta hand om er.

Livet leker

Jag har kommit fram till att jag förmodligen är i en av dem lyckligaste perioderna i mitt liv. Just nu känns allt så enkelt, kravlöst och problemfritt. Denna sommar blir något utöver det vanliga tror jag. Jag har en pirrande känsla som är svår att skjuta undan.  Nu är man själv fram till Söndag. Det blev inte så lång tid utan att träffas igen men sen blir det nog en vecka.

Vad ska man hitta på nu då? Det kommer ölas och spelas poker någon dag. Det är ju säkert när min kompis är barnfri. Känns som helgen redan är utstakad. En resa till systemet- igen. Nåja, man lever  bara en gång :o). Får se till att träna ordentligt nu. Efter 30år så händer det något med kroppen, enligt min bror och då är det bäst att vara någolunda "fit" innan. Man vill ju inte bli en "försoffad gubbe" som min dam uttryckte sig om sitt ex.

Mat måste man ju ha idag. Hmm- det får nog bli lite grillad karre, pommes, tsatziki med en spitfire ale att dricka. Fan- jag är sugen på allt onyttigt man kan tänka sig. Inte bra detta, får se vad som händer.

"Den som väntar på något gott, väntar oftast för länge" Snart är det Söndag :o).

18:10. Pust, stön, det var tunga 8.2km. Men nu är jag förtjänt av god mat och dryck. Lyckades lufsa runt min elakt kuperade runda på 41min. Bor man på ett berg och springer ned till en sjö blir det uppförsbacke i 4 km när man ska hem. HA-HA-HA, nu är kroppen slut igen. Belöning väntar, bra jobbat kroppen!
 


Det gäller att utnyttja tiden

Sådärja, nyduschad, nyrakat huvud och ansikte. Sitter och halvpustar efter en trevlig gårdag och morgon. Gårdagen bjöd på en god middag och trevligt sällskap. Vi ska ses ikväll igen sen kommer vi inte ses på ett bra tag. Ungar och ett dop på hemorten står för dörren för min dam. Tiden med damen ska utnyttjas- JAHOOO!

Snart dax att handla lite samt mata gisarna. Dem har varit sega på att vara framme vid åteln på sistone. Jag ska allt nypa till en av vildsvinskultingarna snart. Jag vet att dem går där med mamma sugga lite då och då. Helgrillad vildsvinskulting är inte fel. Har lovat att göra allt jag kan för att bjuda på det, när jag kommer till Luleå under semestern. Högviltprov ska jag se till att skjuta nu istället för en vecka innan älgjakten. Då borde man hinna ta guldmärke istället för det sedvanliga silvret. Silver- fattar inte att jag nöjer mig med att vara 2:a. Uääääääk! Det får jag ändra på.

Godissugen som fan är jag men jag ska låta bli. Anmälde mig till brolöpet så nu är det hårdträning. Borde stånka mig igenom det på 40min iallafall annars blir jag besviken.


Tvätt :o(

Suck, tvätt i mängder. Får se till att ha det mesta gjort innan kvällen. Hinner nog bara springa korta rundan. Aja, bättre det än ingenting alls. Jag kommer nog få bra motion ikväll vad det verkar.

Är fortfarande upphetsad på insnöade gruvarbetare och dess anhängare. Fan ta dem och rättvisepartiet socialisterna. Det är ett parti som inte har någon respekt för ett demokratiskt samhälle som grundar sig på lagar. Dem idioterna har mage att stödja olagliga handlingar. Det tål jag inte. Dem fäller landet med så höga lönekrav. För mer om detta hänvisar jag till början av bloggen.

Hemma igen

Jävla system som höll mig borta från mitt kära hem så länge *morr*!

´Gårdagskvällen och denna förmiddag var en njutbar historia som man inte kan få för mycket av. Att vakna tillsammans med någon var väldigt trevligt. Gick runt på jobbet och var glad som en sol. "Du ser fantastisk ut idag" fick jag höra. VA, vad säger folket, det syns så väl alltså att jag är nöjd :o)! Nåja, jag är nöjd, kalla mig livsnjutare. Lyckades t.om komma iväg och lyfta.

Imorgon går jag på ledighet redan kl 16:00. Lyxpass- jobba från 13-16 är få förunnat och inte kommer jag vara ensam hemma heller.

Come on baby- im waiting!

Regn och rusk

Tråkigt väder ute idag. Skönt med bara en tredagars arbetsvecka. Jag är ledig på kristiflygare. Har varit mycket ledigt på sistone. Denna vecka ska bli en bra träningsvecka. Känns som min kropp behöver det efter helgens karatefylla. Nu ska tiden pressas ned ordentligt på den elaka löprundan. Ligger ett pass efter i lyftningen med. Får fixa det imorgon.

Ber till väderguden att det ska bli soligt och varmt snart. Hastvattuman vill sola och njuta!

Jobbar EM och får dambesök på kvällen så nu är det bara att städa. Det ser fördjävligt ut. Dammråttorna springer runt och kaxar sig. Dem tar sig in överallt dem små jävlarna. Nu ska dem få, jag är på mördar humör. På med Green Day och börja jaga!

Det horade sig förstås

Usch, fy, pust och stön. Helt fruktansvärt bakis och en DYR kväll blev det. Detta måste jag straffa kroppen för. Undrar hur långt jag orkar springa idag? Jag borde starta en blogg där jag bara gnäller. 

KAN-SWE blev ju en besvikelse så man kan nog säga att vi drack många gravöl och ett antal drinkar. Åkte hem med en helt värdelös taxichaffis. Han körde fel och när jag skulle betala blev han sne för att jag bara hade kort. Det blev en het diskussion eftersom han dessutom lovat att jag skulle få det billigare för att han kört fel. Jag blev arg när han inte fick kortet att funka och dessutom försökte övertyga mig att jag inte hade några pengar. ARABJÄVEL hade jag lust att säga. Till slut fick han det att funka, säkerligen för att han insåg att han inte kunde dribbla bort mig och att kontanter var uteslutet.

Inte blev jag miljonär heller. Åsnorna svek mig. Det hade varit fin att ha "kvinnan" här nu. Jag saknar henne. Träffade på en arbetskamrats pojkvän igår. Frågan är om det var bra eller dåligt men det var precis en sån jag kunde tänka mig. En player (ca 35-40år, bra utseende) som inte bangar för gifta kvinnor och ju yngre dem är- destå bättre trofe. Jag förstörde nog stämningen, när det skrävlades om hur många som fått smaka stock och att kvinnor inte kunde skilja på sex och kärlek. Playboyen kom då fram till att han faktiskt hade känslor för en av dem han knullade och jag la in den dräpande kommentaren att tjejer minsann är precis som killar. "Vad får dig att tro att du är nummer 1 för henne? Du är ju ett nummer som alla andra. Tänk hur du själv tänker så har du hur en del kvinnor är, särskilt dem snygga och singlar" Jag sådde fröet av osäkerhet och jag såg hur det började växa och blomma ut efter några kommentarer till. Jag ångrar inte vad jag gjorde så här dagen efter. Jag måste vara en hemsk människa. Undrar om det var ett uns av svartsjuka som kom fram? Den mannen kommer aldrig kunna vara trogen mot någon och såna tål jag inte.

Nu dröjer det ett tag innan jag tar en krogfylla igen. Jag blev så mätt.

13:48 är klockan och det har gått 8.2km i hyffsad takt. Där fick du, JÄVLA KROPP, för att du jävlades med mig i morse! Nu är det återhämtning och mat. HE-HE-HE, nu är inte kroppen så kaxig längre! Fick skallen rensad från negativa tankar med.

Fuck it- nu gäller här och nu

Vaknade av ett sms från "kvinnan". Svarade och käkade sen frukost.

Här och nu som en person så vackert uttryckte det får gälla. Nu ska jag njuta och inte vara rädd. Det får gå som det går och jag ska ha kul. Efter en kvälls funderande, känns det som jag kommit på rätt spår.

Städdag i BRF var det idag. Grävt, planterat buskar samt plockat och pysslat. Gamlingarna är redan och inspekterar "ungdomarnas" arbete. Jävlar om dem inte blir nöjda med vårt jobb.

Ska precis gå in i duschen när ett samtal från "kvinnan" kommer. Det varar i 45min med prat om livets gång.

Idag blir det ett antal öl med "ankan" på den lokala sport baren. Heja sverige- nu knäcker vi kanadickerna! Ikväll ska jag bli miljonär, har spelat på åsnorna. När jag är miljonär ska jag bjuda en person  till afrika (nu kom jag inte ihåg vad ön hette) Vi får väl se hur bakis man blir imorgon. Men då ska jag fan straffa kroppen med löpning oavsett hur jag mår. Börjar bli fetare och har inte varit aktiv på 4dgr. SKÄMS PÅ MIG!

Vårkänslor eller verklig och seriös kärlek, det är frågan

Nu blev allt så väldigt svårt. Hur skiljer man vårkänslor från verklig kärlek? Hur skiljer man utsvultenhet och äventyrslustan från ovanstående? Jag antar att dem flesta skulle säga att man ska njuta av livet och leka på men så lätt vet jag inte om det är. Jag är nog på tok för rädd för att såra människor jag bryr mig om. Eller det mest troliga är nog att jag vill äta kakan men samtidigt ha den kvar. Relationer är verkligen inte det lättaste och det verkar jag få erfara nu, mer än någonsin. Ska jag, eller ska jag inte, det är frågan....

Den som väntar på något gott, väntar oftast för länge


image1



Jag är:
SNÄLL mot dem snälla                                                                                 
TREVLIG mot dem trevliga
LOJAL mot dem lojala
TROGEN mot dem trogna
ARG mot dem arga
GRYM mot dem grymma
KALL mot dem kalla
OTROGEN mot dem otrogna

och allt i en jäkla blandning. Färgen på denna sida kallas jaktgrönt och det är motsatsen till miljöpartiet och andra, lite väl, vridna människor. Kommunister och vänstervridna sossar har inte populära åsikter enligt mig. Jag har dock inget personligt mot den typen av människor. Så här i olagliga strejktider vill jag passa på att rikta en ordentlig känga till gruvarbetarna vars olagliga strejk omkullkastade hela den vänstervridna sossefolkets ideologi. Ordet solidaritet gavs dödsstöten en gång för alla när dem som tjänar mest inom LO vill ha 4000:- i löneökning. Dem visar ingen solidaritet överhuvudtaget och har mage att komma med slagordet "mycket vill ha mer" om borgarna. Dem borde fokusera på underbetalda sjuksköterskor och folk inom vården som dessa "socialister" anser sig värna om. En känga till utdelas till LKAB som inte sparkade uppviglare under detta omotiverade och olagliga tilltag. 

RSS 2.0