Poker#%%¤%&!!!!

Morr, småupprörd och arg för att pokern inte går som den ska. Oturen grinar mig i ansiktet och spottar på mina skor!!! Ni som spelar poker fattar vad det handlar om när man har oddsen på sin sida men ändå förlorar jag gång på gång. Om oddsen är 80% mot 20% denna kväll så nog fan missar jag ändå.


Jag förlorar med AA mot J9. Idioten får stege!? Nåja, det är poker i ett nötskal. Inget är omöjligt och då är det ju tur att man spelar om småpengar :o)

Tillbaka till vardagen efter en ganska behaglig arbetsvecka. Men i BRF är det konflikter pga en viss gamling som inte kan ha tagit sin medicin. Kärringen påstår sig ha problem med sina nya grannar som har småbarn som lever om. Grejen är att hon haft problem med alla sina grannar dem 38 år som hon bott här. Då kan man fråga sig vem som är problemet. Inte förbättrade hon sina odds när hon sa att hon skulle slå hela familjen på käften. Detta kommer vi att hålla span på.


Hockeyturnering imorgon och inte är det på drägliga tider. Ska jag på första matchen måste jag upp 06:15. Det är inte trevligt när klockan ringt 05:00 och jag jobbat förmiddag hela veckan så jag blir hemma till match 2. Söndagen blir inte mycket bättre. Har man otur blir det dem tiderna då med. Jag får överväga hur det blir.
 
Hoppas Anna sover gott. Grabbarna behöver verkligen en hårt arbetande kvinna och engagerad mamma med dessa uppstigningstider. Du är bäst älskling! Sov gott!


FEST och sedan den där jävla bakfyllan

Ålandskryssningen blev lika kul som förväntat. Vi hoppade ombord på bussen vid 15:00 och vi var bland dem mest skötsamma.  Fan, folk fulla 15:00 händer ju inte så ofta. Resan gick i skrattet och berusningens tecken.


Enda gången det hettade till på riktigt var när X blev uppretade av någon halvbögig person i på båten. X är en man i 58 års åldern, en tvärhand hög, finne med brytning, försupen och ser ut som 65år. Han är dessutom stans störste homofob. Jag skulle se till att han kom till hytten när vi fastnade och han började prata med en person. Tålmodigt gick jag iväg några steg och kollade in en taxfreeannons. När jag vänder mig om ser jag X knuffa iväg den andra från ansiktet och skrika "SAAAATTTAAAN!" Fanskapet har gett X en puss på munnen :o)! En harrang med finsk/svenska glåpord kommer utspottande från den lille finnen och då har jag hunnit framför honom. Han är mäkta upprörd och säger att han ska ta ihjäl bögaset. Efter lite stök, knuffar och gap får jag äntligen med X mot hytten. Den andre var inte särskilt smidig i kommunikationen och X blev bara mer upprörd. Tydligt var ju att halvbögen blev lite tagen av Xs åsikter angående beröring och pussar av det andra könet.


Tur att man var där annars hade X kommit därifrån ordentligt spöad. Han hade inte haft en chans mot en som var större och dessutom, inte i närheten lika full som X. Efteråt var X ångerfull men samtidigt förstår jag honom. Jag hade inte heller velat ha en puss från en spoling som bara ville retas med den lilla fyllgubben.


 Jag hade träningsvärk i magen när jag blev väckt av att min kollega sprättade upp en Redbull och "wodka extreme" tub. Allt skratt satte sig som ett smäck runt magmusklerna och inte blev det bättre av att Y var i kanonform när vi kom ut på däck. Han drev med allt och alla. Sån tur är fattade folk att han drev och var på gott humör. När vi går efter däck får jag syn på en riktigt kolsvart neger som tittar ned på oss från övre däck. Jag försöker få Y att vända så att han inte ska få syn på honom för då vet jag vad som händer. Det var ju bara de att jag inte lyckades. Y skiner upp och utropar "TJENA NEGERN" och sen är det igång. Jag håller skrattet inne och någon säger "men för helvete Y, du kan inte säga neger". Y: Vadå, han är ju neger, sen driver han vidare. Negern tar sån tur är inte illa upp och han jobbar på båten. Säkert därför han inte blir upprörd. Dem får höra och se mycket dem som jobbar på dessa båtar.


Bland det sista vi ställde till med var att dra allsång på cornelius vreesvijk 22. För dem som inte känner igen detta namn så kan jag väl skriva: RAJ-RAJ-RAJ-RAJ-RAJ-RAJ-RAJ-RAJ-!!! Nu borde dem flesta känna igen det.

Nåja, resan fortsatte och när vi är i stan så är det urlastning ur bussen. Vi har fått våra väskor och X börjar fippla upp sin. När han öppnar ligger där ett par högklackade skor och en röd spets stringtrosa. Garvet utbrister- homofoben är trans samt ytterliggare hån kommentarer men det är ju givetvis fel väska. Ut från bussen kommer en tjej som skrattande tar sin väska. X smyger iväg och hämtar sin egen.


Dagen slutar med att jag bjuder hem alla till mig. Anna kommer och hämtar och sen håller vi på fram till 20:00. Det är min och Annas årsdag och då passar det ju bra att alla börjar bli trötta och hungriga. Dem lämnar och alla drar åt varsitt håll. Kvar blir jag och Anna och vi får vår mysiga stund. Tack älskling för att du stod ut med oss :o)

Dem 2 näst följande dagarna var dock inte lika kul. Fan, man börjar bli gammal. Bakis i 2 dagar var det länge sedan jag var.


Snart PÖSK!

Det går mot påsk och suget efter påskens höjdpunkt, GODISET, börjar bli stort. I övrigt har påsken blivit betydelsefull att fira. Jag och Anna träffades på påskafton och även fast det kanske inte blir på pricken med dagarna blir det vår årsdag. Det är ju lätt att komma ihåg. Anna jobbar till 18:00 och det blir förmodligen en stilla hemmakväll med mys, mat och vin.


Tilläggas bör att jag ska på Ålandskryssning med några arbetskamrater på långfredagen. Vi kommer hem på påskafton. Kommer nog vara lite "smålurig" men det blir bra. Vi fick bra pris via företaget på Birka paradise med "birka class hytter". Dem såg väldigt fina ut och det är ju bra med kylskåp. Jag föredrar kylda öl och det kommer gå åt ett stort antal. Jag delar hytt med min arbetskamrat som gör sin sista dag på skärtorsdagen. Jag har bestämt att han ska lära sig dricka whiskey. Jag ska köpa en lättdrucken och fin 12 årig Highland Park. Den bara gliiiiider ned:o)

www.birka.se
image9

Min käre bror och sambo var och hälsade på i Annas lägenhet. Dem fick även träffa bacillen som visade sin sedvanliga blyghet i början. Det gick bra sen när hon insåg att det var trevligt folk :o)


Jag har fortfarande inte haft en chans att prata med min förra privata hyresvärd. FAN, han är aldrig där när jag åker förbi och dessutom har dem börjat stänga dörren ned till hans kontor. Jag har ju fan ingen nyckel och jag vill inte ta min lilla informella ansökan om en lägenhet via telefon.  

Det där med vår var ju ett stort skämt! Det ha snöat minst 10cm. Fan så jävla ruttet. Det som hade börjat komma blommor och början till löv på vissa träd. Nu blir jag ledsen...

Hej hå- hej hå, mot våren vi gå!

Så har jag, min käre sambo och Elin varit i Ludvika. Vi hälsat på Annas pappa med fru. Mäkta fint var det och jag kan tänka mig hur det ser ut på sommaren. Han har ett hus vid en sjö med endast 3 meter till vattnet. Det var ett avkopplingens ställe och det var en trevlig helg med svensk husmanskost. Jag åt den godaste potatisen jag smakat. Vet inte hur jag ska beskriva smaken av en kokt potatis men den smakade färskt och som riktigt fin nypotatis. Nu längtar jag till vår och sommar.


Jobbmässigt går det framåt. Vi får ersätta tjänsten som vi till en början förlorade efter en kollegas avlämning. Skönt att få det beskedet. I övrigt har vi fått reda på den nya lönen samt bonus. Jag blev riktigt nöjd och kommer få välkomna pengar med tanke på att det blir ett år retroaktivt med. Det jävliga är dock att allt läggs på april lönen och det kommer att innebära hutlösa pengar i skatt. Får igen det på skatten men ändå :o(


Vår lilla anmälan till försäkringskassan av en fuskare har slagit väl ut. Dem har gått på han som en igel och han kommer säkerligen få se sig över axeln om han ska fortsätta hävda att han inte kan jobba. Han har jobbat 20% och sjukskriven permanent på 80% pga "ryggen" sen ett antal år. Just nu har företaget löst ut honom genom ett frivillighetspaket. Han tackade och tog imot samt skaffade sig taxikort. Inte nog med att han jobbade i skogen och kör motorcykel. Nu gick äntligen FK in och gjorde sitt jobb. Han har blivit belagd med förbud att tjäna över en viss summa på dem 20% han kan jobba. Han kommer säkerligen få hålla koll om FKs inspektörer står och kollar honom från någon buske med. Efter vår och andras anmälan om skogsjobb samt dikesgrävning kommer dem säkerligen att kolla honom noga. Undrar hur mycket svarttaxi han kommer att köra?
Sånt här fusk är blan det värsta jag vet. Det är pga han som vi inte kan ha högre ersättningar i detta land. Det är sånna som han som förstör välfärden. Jag gav han inte en krona till avtackningspresenten när han slutade hos oss. Det har han fått nog av via skattesedeln. Av dig och av mig.

RSS 2.0