Ajöken comhem

Sitter och ser mitt lag på streaming (se inlägg "var är svampen"). Comhem har mage att ta 149kr för en elitseriematch. Deras grav är snart grävd. Katastrofal kundtjänst med otrevligt bemötande.

Nåja, och dessutom tror Comhem att jag skulle vara intresserad över att ha bredband och telefoni hos en leverantör som inte tar sin kund på allvar. Jag har fått reklam två dagar i rad nu. Det tyder på desperation. Jag kommer att utnyttja deras pay per view vid extra viktiga matcher. Fixa kvaliten Comhem! Gör det bra nu för ni har förbrukat varje chans.


Segrar

Det är skönt med segrar. Nu gäller det i fyrdubbel bemärkelse. Mitt hockeylag vinner, jag är fri från sjukdom, mitt privatliv är bra och som bonus går det bra på jobbet.


 På jobbet segrade vi mot alla odds. Jag hade 5st mot min vilja innan mötet och det slutade med att jag hade 3 på min sida. Det gav 4-2 seger till mig och min lösning på ett arbetssätt. Det var bara på en mindre viktig sak jag inte fick helt som jag ville men allt annat blev perfekt. Det togs emot bra av mitt skift.  Det är nästan värt att fira denna händelse. Det är så skönt när saker och ting löser sig till fördel. Jag hade ställt in mig på att det skulle sluta med att jag fick vika ned mig i denna fråga och bita det sura äpplet samt börja förklara för mitt skift varför vi ska jobba på ett sätt som inte är effektivt. Det hade varit svårt att inspirera och motivera till det.


Helgen som var fortsatte svampjakten men vi kammade noll även denna gång. Elin är ingen skogsmänniska. Det trasslar med grenar och kvistar samt jävlas för henne när hon ska gå i skogen. Hon verkar alltid ta fel väg och är livrädd för myror :o). Nåja, hon kanske lär sig att det kan vara ganska kul. Nu är det "jag hatar att gå i skogen" som gäller. Vi gick förbi ett hus och jag såg på långt håll en överviktig dvärg. Elin börjar peka och utbrister när vi går förbi på närmare håll: "Mamma, vilken konstig tjock pappa". Tyst nu unge tänkte jag men det var ju väntat att hon skulle kommentera det på genomärligt barns vis. Sanningen är ju bra hård. Jag fick lite dåligt samvete för att jag lärt henne uttrycket "tjockis".


En av helgens höjdpunkter var Annas blåbärs paj och vaniljsås. Jag kommer inte ens ihåg när jag åt det sist och det var vrål gott. Att det blev en del skrik och gap mellan syskonen om vaniljsåsen, kändes rätt naturligt :o).

He-he, jag fick se den arga mamma Anna också. Det blev en tillrättavisning som heter duga och sen blev det lugnt och kärleksfullt igen. Bra jobbat mamma Anna :o)


Ny match beställd

Nu ska vi se här, om dem skärpt till sin kvalité efter några mejl som dem inte svarat på. Allt jag är fått är ett automatsvar. Av någon anledning har dem sänkt priset med 10kr till 139:-. Nåja, det går ju åt rätt håll :o)

Min förkylning börjar släppa. Idag hade jag bara 37,6c när jag vaknade. Jag borde kunna gå till jobbet imorgon känns det som. Det är såååå tråkigt att vara hemma. Slötitta på tv, sovit, spelat poker, spelat dator, surfat, sett på film och läst är dem sysselsättningar jag ägnat mig åt.

Jag satte in tunga artilleriet med vitlök, cocillicana, echinaforce och c- vitamin för 2 dagar sen. Vitlöken på kvällen är ju inte särskilt trevligt. Jag sväljer 1.5 klyfta med lite fil och det får till följd att jag luktar helvete på morgonen när man legat och svettats på natten. Jag kommer säkerligen att behöva byta sängkläder med- USCH! Jag måste duscha. Annas bil har gått sönder så hon kommer att få låna min. Hon har fått en felindikering om "Elfel eller vatten i motorn". Låter riktigt dyrt måste jag säga. Tur att hon har garanti kvar. Den var inne på ett fel i somras med. Då bytte dem ut tändspolen.

Nåja, måste gå ut och röja i min bil. Ligger grismat och annat skrot i bilen.


ComHem!!!???

Nu skriver jag här igen och dessutom är jag arg!  Jag tyckte det var bäst att göra ComHem till ett separat inlägg. Vi får nog kalla det en ketchupeffekt. Jag har fått igång matchen men tro inte man får kvalite för det. Nä, nu har kommentatorerna och comhem problem med ljudet så dem kan inte ge några intervjuer med spelare och tränare i paus. En rolig grej när man slår upp den på Eniro är att man hela tiden får olika omdömen från kunderna. Det står att det finns 19 kommentarer men i verkligheten är det 100 tals om inte 1000 tals. Varje gång man söker får man upp annorlunda kommentarer och inte dem 19 det var från början. Det finns nog fortfarande en liten koppling mellan telia, comhem och eniro. Det är jävligt tydligt. DETTA är skandal. Blir förvånad om jag blir debiterad på denna match...


Var är svampen?

Jahapp, 1-2 veckor mellan gångerna jag skriver verkar ha blivit den nya standarden. AJA-BAJA (tar mig själv i örat och rycker till)

Veckan som gått har bjudit på sällskapande med min älskling och svampplockning. Det enda som fanns var maskätna karljohansvampar och sånt som inte gick att äta. Men grisar fanns det i massor. Vi hittade en grisjacuzzi image5
med helt enorma grisspår. Det var dem största jag har sett och var lika stora som älgspår. Vi hörde även en grupp med grisar som var inne i en tätning som stökade. Inte konstigt det inte finns någon ätbar svamp- det lär grisarna ha fixat till viss del.
image6


Andra dagen av svampplockningen blev jag less efter en stunds letade. Det slutade med att jag gjorde upp en liten majbrasa. Det var roligare att elda än att leta svamp. Jag råkade även elda mina ögonfransar i ett svagt läge.


Denna vecka får jag vara själv mycket i och med att Anna har ungarna. Lite trist och tomt, men, men- snart är det helg. Jag har lyckats dra på mig en förkylning och gick hem från jobbet idag. 38c och halsont: ack-ack-ack. Känner mig ganska hängig.


När det gäller jobb har jag fått lära mig hur man gör med personer som trots erbjudande om ekonomisk kompensation inte vill sluta. Ett exempel är att vi har en deltidsjukskriven som bara jobbar 2 dagar i veckan. Hemma jobbar han dock i skogen och kör motorcykel så hans ryggproblem är nog inte så stora som han vill få det till. Han och några till har numer blivit omorganiserade till ett bolag inom det större bolaget. Det bolaget sysslar med lokalvård och vaktmästeri och vi kom plötsligt på att det skulle ut på entreprenad, 3 veckor efter omorganisationen :o). Det bolaget kan inte generera inkomst till företaget. Ajöken med vissa anställda som vi inte vill ha kvar och inte kan säga upp med hänvisning till LAS. Nu lär dem ångra sig att dem inte tog det mycket generösa erbjudandet dem hade från början. Jag låter elak men jag vet massor om dem personerna. Dem är urtyperna för dem som utnyttjar det statliga systemet för välfärd felaktigt utan att känna sig skyldiga. Det är deras fel att man inte kan ha högre ersättning till dem verkligt sjuka!


Nu väntar min exotiska mat- makaroner och köttbullar. Sen är det pay per view och hockey! Dem jävlarna har dock höjt priset avsevärt. 149 spänn för en match börjar bli i saftigaste laget. Jag ska dra ned på antalet matcher tror jag. Tiden när man kunde se hockey för 59kr per match är förbi. Undrar hur det blir i slutspelet!? Snart kommer det en tid när man kan se dem gratis via streaming på internet. Jag vet hur man gör för att åstadkomma detta och jag skulle med några knapptryckningar kunna lägga ut matchen på internet från min tv via min laptop. Väntar med spänning på den utvecklingen och jag lovar att den kommer när fler tänker på iden. Bolag som canal+ och comhem kommer förlora mängder med pengar på att göra det för dyrt. Dem går samma öde till mötes som musikindustrin om dem inte fattar vad dem provocerar fram. Det finns tid kvar för korrektion Canal+ medflera!

19:14- Nu är jag riktigt förbannad! Det går inte att beställa matchen för att hemsidan för comhem är överbelastad. Jag betalar för digitaltv från comhem men får det inte. Jag kan skriva så mycket skit om detta företag att vem som helst skulle kunna spy. Men en rekommendation kan jag ge. Teckna inte några avtal med ComHem.  Det finns INGEN kundservice och kvalite. Dem svarar inte ens på mejl fast dem uppmuntrar till att skicka. På telefon fattar dem inget eller också är det sån kö att man inte orkar vänta. Nu när jag ska beställa en hockeymatch ligger hemsidan nere! Detta är inte första gången. Vad fan är problemet? Men jag måste ändå skratta för detta stärker ytterliggare min tes att man ska se på gratisadresser från dem som faktiskt får matchen levererad :o)
God kväll!

RSS 2.0