DFG, kryssning och hockey

Jag ber om ursäkt för att min blogg inte är så prioriterad. Sen jag skrev sist har vi ju varit på kryssning och det blev samma fina upplevelse som vanligt :o) Vi öppnade med öl och Jäger 0900 och då kan man ju förstå hur roligt vi hade. Vi badade bastu/ bubbelpool, drack mycket och åt väldigt gott. Jag hade samma träningsvärk i magen efter allt skratt som förra gången. Vi hann även med att stöta på några huliganer ur DFG (Djurgårdens Fina Grabbar). En av oss har en tatuering, "You never walk alone", på underarmen. Det är Liverpools huliganfirmas uttryck fast min vän har den inte för det syftet utan för att han bryr sig om sin familj och sina vänner samt att dem bryr sig om honom. Dem här 2 rötäggen uppfattade inte riktigt det på rätt sätt utan stormade fram skrikandes på Engelska. Jag och min kompis höll oss kalla och sörplade på ölen och gav "jävla idiot blicken". En i vårt sällskap som jag blev tvungen att nickade till åt, stod längre bort och såg det potentiella grälet. Genast hade hela vårt sällskap dykt upp och nu var vi 10 mot 2 på en liten yta. Det lugnade ned sig helt när busarna insåg att dem var inringade. Då blev dem trevliga och började prata fotboll (först på Engelska :o) )och sedan såg man att dom blev utskämda när dom fick höra att vi inte ens hade ett favoritlag i allsvenskan. Jag var lika säker på att dem var från GB. Dem var mycket trevliga och sociala när "missförstånden" var utredda :o)


Det är skillnad på huliganer och huliganer. Dem här 2 rötäggen var runt 35. Dem var ärriga i ansiktet efter att ha åkt på stryk av både andra huliganer och polis. En av dem visade upp magen där det fanns 3 prydliga ärr efter knivstick. Men dem hade gett mycket med. Deras historier var ju horribla. Dem var även indragen i Chelseas huliganklubb. Där hade dem upplevt en del äventyr. DFG är tydligen en brödraklubb som dem beskrev det. Det finns folk till allt. Här har människans gruppmentalitet och flockdjursbeteende en stark sida. Vi söker oss nästan alltid instinktivt till något större. Vi vill ha gemenskap och känna att vi tillhör något. Vi är byggda för gräl och krig helt enkelt. Skulle ju vara kul om vi blev enade hela världen men då måste det krävas ett gemensamt syfte på liv och död. Nu blev jag djup...


I övrigt laddar jag för hockey imorgon. Jag och några vänner ska iväg till Södertälje och titta på vårat gäng. Känns som det kommer bli rätt hårt imorgon och nu är det bara att hoppas på seger. Då blir det nog en utekväll :o).


RSS 2.0