Snart helg men finanskris

Så har vi kommit i hyfsad ordning i lägenheten. I helgen ska jag dra om lite kabel samt sätta upp lampor. Eventuellt ger jag mig på att sätta upp tvn på väggen med. Det blir lite lurigt eftersom det endast är en enkel gipsvägg. Vi får väl se om jag förstör hela väggen. Jag är ledig imorgon. Då ska jag in till Solna och köpa på mig det jag behöver. Lite bygg öl måste jag ju också ha. Fick tips om några tjeckiska godheter av en vän. Det blir perfekt.


Det har uppstått passion mellan mej och playstation 3. Att spela "Call of duty 4 modern warfare" är en adrenalinfylld och känslosam upplevelse :o). Snart är jag mogen att ge mig ut på nätet och slåss för fosterlandets ära. Det ska bli riktigt skoj.


Imorgon ska det spelas poker. När man pratar spel och risker kan jag koppla det till den nya finanskrisen. Det tycks som att det går 20 år mellan varje rejäl kris och en del banker verkar inte lära sig läxan någon gång. Förhoppningsvis har dem svenska bankerna i minne vad som hände i Sverige i början av 90- talet och lärt sig. Men man ska väl inte hoppas för mycket.


Mitt pensionskapital är omplacerade sen 5 mån i likviditets och räntefonder. När jag tittar tillbaka på hur svettigt det var att få sålt min LGH så kan jag bara tänka mig hur det ska vara för folk nu och minst 1 år framåt. Priserna kommer falla men frågan är hur mycket? Jag sänkte priset på min lägenhet ca 10-15% från dem 2 sista försäljningen i vår förening. Nu talar man om att priserna generellt har dykt ca 20% i Stockholms ytterområden. Med facit i hand är jag jävligt stolt att jag gjorde detta. Nu är det bara att vänta och se när det blir läge för att gå in på bostadsmarknaden igen. Prissänkningarna kommer säkerligen att lindras när riksbankens räntesänkningar kommer. Det är en tidsfråga nu men det kommer vara skakigt länge.

Det är kul att höra alla socialister nu. Där skylls lågkonjunktur och finanskris på alliansen. Idioten Tomas Östros framstår allt mer som sossarnas pajas. Att höra hans uttalanden om detta är riktigt kul. Han framstår som totalt inkompetent när det gäller ekonomi men tyvärr lyckas han säkert lura många. Det blir ett intressant val där en fråga kan komma att avgöra mycket i slutet. Integrationspolitiken har det bara skrapats på ännu. Där kommer alliansen att vinna många röster eftersom sossarnas flathet säkerligen kommer stjälpa dem. Det skulle inte förvåna om alliansen kommer göra upp med SD om så krävs för att vinna. Man har redan börjat särskilja höger och vänster i detta. Sossarna stoppar som vanligt huvudet i sanden och vill inte kännas vid deras misslyckade invandringspolitik. Medierna glör sitt bästa för att tysta ned detta. Det kommer bara SD att tjäna på och till slut måste man ta upp frågan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0