Dessa klagande Socialister

Allt är alliansens fel. Bensinpriser, global inflation, oljepriserna och sjukskrivningar. Till och med media för en vinklad kamp för socialisterna. Man kan fan inte tro att det är Sverige. Vi bör döpas till den kommunistiska lärans land. SVT borde döpas till sossepropagandans mediamaskin.

Ekot hade svårt att leverera oberoende journalistik igår. "Trots regeringens löfte ökar utanförskapet", var budskapet med anledning av att 4 000 personer har hamnat i utanförskap ­sedan mars i år. Det ska ställas mot de 167 000 som har lämnat utanförskapet sedan maktskiftet. Snacka om att viss media verkar ha ett intresse av att vrida sanningen.

Tandvårdsreformen som sossarna lovat genomföra i 3 mandatperioder genomförs nu av alliansen.

Arbetslösheten är den minsta sedan 80- talet.

Pensionärerna får en skattesänkning på 200kr i månaden. Detta ska ställas mot socialdemokraternas 120kr på 12år. Då kommer vissa pensionärer igång och hävdar att dem straffbeskattas fast dem inte beskattas hårdare nu än när sossarna styrde. Dem arbetande beskattas mindre men det är ju inte heller bra. Faktum är att dagens pensionärer knappt betalat ett skit in till pensionen om man räknar. 1200 miljarder i statskuld och en massa devalveringar är vad föregående generationer och politiker jobbat fram. Vissa pensionärer har fått lån samt hus betalda av inflationen. Dem som får spara privat till pensionen är den nuvarande arbetande befolkningen eftersom det inte finns pengar.

Riksgälden rapporterar nu om rekordöverskott i statens finanser. Detta går direkt in till avbetalning på skulden som nu minskar stadigt. Försäljningen av vin och sprit gick till statsskulden och detta genererade en sänkning med 2 miljarder per år i räntor. Men försäljningen av statliga "kassakor" är ju dåligt säger socialisterna. Vin och sprit som sossarna gillar att beskatta hårt för att det är skadligt för folkhälsan. Men att äga företaget som står för skadligheten och dra in pengar på det är helt ok enligt sossarna- dubbelmoralens mästare.
Fimpa klagandet och inse att Sverige aldrig mått bättre även om nu tuffare tider är på gång. Dem tuffa tiderna beskylls alliansen för redan.

En vanlig arbetare har fått 1300 i skattesänkning men det duger inte heller.

FRA lagen har media vinklat till att det ska gälla massavlyssning vilket är helt taget ur luften och påhittat. Det handlar inte om det utan att lyssna efter utvalda ting.  Sanningen är att media inte har en aning men man väljer att rapportera det negativa. Som att avlyssningen skulle vara något nytt. Den har pågått hur länge som helst. Det vi inte har snappat upp har amerikanarna. Det är lite besvärligt men dem lämnar gärna ifrån sig underättelseuppgifter så i praktiken har den vanliga avlyssningen blivit känd för befolkningen. Ramaskriet är ett faktum och media utnyttjar tillfället att sänka alliansen. Att det var sossarna som kom på lagen från början skall det talas tyst om.

Kommentarer
Postat av: matilda

hej, kika gärna in på min blogg och säg vad du tycker om min nya design!

2008-07-01 @ 12:07:06
URL: http://dresslike.blogg.se/
Postat av: Henrik Lindmark

hoppas du får en bra dag :)

2008-07-01 @ 12:07:17
URL: http://livetsomhenke.blogg.se/
Postat av: mike

Åt helvete med Fra.

F Rockafeller, frimurarna, illuminati och resten av maktelit packet.



F våra vidriga politiker.



Eu vill = avrätta anstiftare av “våldsamma upplopp???..



avrätta avrätta avrätta avrätta..



Fyfan säger jag bara dom behöver straffknullas hela bunten..'¨



Avrätta folk som dessa va?



http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=30178617



JA det såg våldsamt ut speciellt då demonstrationen var laglig.



http://83.233.144.133/tankefrihet/topic.php?id=255



Våra Politiker förtjänar nackskott.



Fram med giljotinerna bara.

2008-07-01 @ 14:55:32
Postat av: hastvattuman

Väntade bara på att någon som du skulle svara. Lille vän- när du växt upp och sett verkligheten lite mer kommer förhoppningsvis din förvirrade hjärna se samband på ett korrekt sätt. Tills dess är du inte bättre än dem nazister du jämför staten med. Staten är demokratiskt vald. Acceptera den genom laglydighet och demokrati i gängse ordning. Våldsamma protester är inte lagligt men normala demostrationer är det. Maskering är ett fegt sätt att inte våga stå för vad du gör. Var protesterna i GBG också ett lagligt och bra sätt?

2008-07-02 @ 16:17:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0