Tillbaka i Stan

Så har vi hunnit med att vara på dop hos en god vän. Vi stannade dock bara en natt mellan lördag och Söndag. Vi bokade ett hotell bakom Feskekörka. Vädret i GBG var underbart och det blev en havssallad från körkan samt en flarra vin i en park. Vi träffade en av Annas släktingar och konverserade samt bara njöt. På kvällen gick vi till olearys och konsumerade lite chips, dipp och öl. Vi blev sedan guidade av Annas släktingar till ett ölställe med 3000 sorter. När vi gick hem genom stan märktes det att folk hade börjat dricka öl tidigt. Vi var ganska skärpta så jag vill knappt tänka på hur en del av dessa fulla människor skulle se ut vi 04:00. Vi gick hem 00:00.


Lilla Felicia uppskattade sin nya vän hon fick i doppresent. Det var en gunghäst hon både kunde åka omkring med samt gunga till ett gnäggande. Mäkta söt liten tjej och inte alltför grinig.


Sommardäcken ska ju snart på. Jag ska iväg idag och köpa några bättre begagnade. Dem hade gått en sommar och såldes till ett mycket förmånligt pris. 2500 för Continental däck med fälgar är inte fy skam. Tror nog dem kan gå att få ned en 500 till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0