Träningsvärk

Sitter och ojar mej över min träningsvärk. Gårdagskvällen blev mycket trevlig. Det blev en libanesisk restaurang med en buffe av olika rätter och ett grilltillägg. Till detta drack vi en öl och ett gott rödvin. Båda dryckerna var givetvis från Libanon. 

Efter lite socialiserande lämnade vi restaurangen och skulle ta tunnelbanan hem till Anna. Jag försökte köpa en biljett via sms men jag fick ingen bekräftelse på köpet och kärringen i kuren vägrade att släppa förbi mig. Det kan ju ta lite tid innan bekräftelsen kommer och tåget var på ingång. Jag visade henne att meddelandet hade levererats. En herre bakom mig var lika stressad och vi gjorde ett gemensamt försök att hetsa oss förbi kärringen. Efter en del "snack" släppte hon förbi oss och jag sprang mot tåget. Vad händer- jo, det smäller till två ggr i vaden och jag får givetvis en streckning. :o( Jag hade ju löpt elaka 8an i hyfsat tempo och var bra stel men det där var fan kärringens fel!

Nåja, vi hann med tåget och tog oss hem problemfritt till Annas lägenhet med den minimala sängen. Det blev inte mycket sömn inatt men jag har sovit middag. Jag kan inte sova om jag inte kan fladdra runt samt vräka ut mig i sängen. Jag måste kunna röra mig utan att stöta i något. Men, jag fick ju sova mycket nära min kära och det väger ju upp ganska mycket :o).

Imorgon är det avresa till hemstaden. Har ägnat mig åt att småpacka lite.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0