Trist väder

Jahapp, jag börjar vänja mig att skriva ovanstående rubrik. Det blev som jag trodde och det var att gråvädret skulle förfölja mig hela semestern. Blir det ingen bättring bokar jag om min biljett och beger mig hem på Tors/Fre. Ikväll ska jag ut och äta med Tobbe, hans tjej och några jag inte hunnit träffa så mycket under min vistelse. Efter det är gjort känner jag mig ganska nöjd med socialiserandet.

Ryggvärken börjar släppa lite. Ska nog testa löpa lite försiktigt idag. Gårdagen bestod i lite socialiserande hos Henrik o Anneli. Linus och Carro anslöt tillsammans med Tomas. Det blev en filmkväll, Wallander- luftslottet. När jag var där passade jag på att ta med ett gammalt badrumsskåp/hylla ala 70-talet i en riktigt ful och brun färg. Pappa håller ju på att renovera badrummet så jag ställde det strategiskt på plats där jag vet att tvättstället ska sitta. Jag kom hem sent och med ett leende gick jag och la mig. Vaknade vid 09 av "VAD Ä DE HÄR FÖR SKROT!?"- pappas irriterade dialekt röst . Jag tror gubben var morgontrött idag :o)
Jag träffade på honom senare och förklarade att jag trodde han kanske ville ha det eftersom Henrik skulle kasta det annars. Jag fick bara "är du dum i huvudet blicken" och sen sa han att skåpet ligger i sophögen på gräsmattan :o).

Aja, nu ska jag äta lite samt slätraka skallen o sen är det löprunda.

Kommentarer
Postat av: Pierre

Hallojj...
Sambon hittade din blogg av ren slump.
Jag tittade in och läste lite.
Jag har en jakt och fiske blogg själv.
Jagar du det mesta eller blir det bara svin??

2007-08-01 @ 17:32:19
URL: http://Zalt.blogg.se
Postat av: hastvattuman

Hej Pierre,
mja, blir sånt som är skjutbart alltså lite av varje :o) Dock ser det dåligt ut med rådjur hittills. Börjar tro att vi fått en del lo.
I år blir det ingen älgjakt eftersom jag åker utomlands. Tittade lite på din blogg...intressant. Ska läsa lite mer vid tillfälle.

2007-08-01 @ 17:50:36
Postat av: Pierre

Har du sett några Lodjur??
Jag hade ett ca 25 meter bakom ryggen för tre årsedan när jag stog på pass på älgjakten.
Jag kan säga att det var med blandade känslor som jag såg på den.
Vi vet att det har och gör, springer lo på våra marker.

2007-08-01 @ 19:43:30
URL: http://Zalt.blogg.se
Postat av: hastvattuman

Nej, jag har aldrig sett några men vet folk i jaktområdet som har sett spår. Förr fanns inte det. Vad jag vet har dem inte sett djuret/djuren live men det stryker omkring i vår trakt. Måste vara en mäktig känsla att få se ett ändå. Jag vill inte ha fler lodjur- snarare färre. Men, men,,,man får ju inte alltid som man vill.

2007-08-07 @ 20:41:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0